Γνωρίστε μας2020-03-09T10:37:01+00:00

Physio Tavros

Το σύγχρονο κέντρο PHYSIO TAVROS προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα πλήρως εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο.

Κλείστε Ραντεβού
Icon

Γνωρίστε μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται, σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας.

Τσεκούρα Παναγιώτα
Τσεκούρα ΠαναγιώταΦυσικοθεραπεύτρια
Βιογραφικό Τσεκούρα Παναγιώτα2020-03-09T09:30:02+00:00

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εκπονώντας πτυχιακή εργασία με θέμα: «Βιομηχανική της άρθρωσης μετά από ολική αρθροπλαστική του ισχίου».

Έκανε πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο « Αττικόν » και εργάστηκε στο φυσικοθεραπευτήριο μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου των Αθηνών, ως προς την αξιολόγηση και αντιμετώπιση ασθενών με ορθοπαιδικές, ρευματολογικές και αθλητιατρικές παθήσεις, καθώς και στη χρήση της αναπνευστικής φυσικοθεραπείας και κινησιοθεραπείας σε καρδιοχειρουργημένους ασθενείς.

Συνάμα εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης των Αθηνών αλλά και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου παίδων και εφήβων.

Ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στον τομέα «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών» εκπονώντας ερευνητική εργασία με θέμα:
«Φυσικοθεραπευτικές παρεμβάσεις για την πρόληψη των πτώσεων σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με οστεοπόρωση»

Έχει εξειδικευθεί στις μεθόδους Mulligan, Manual Therapy Kaltenborn – Evjenth και McKenzie και είναι διαπιστευμένη θεραπεύτρια του Προγράμματος Ασκήσεων Otago.

Σκουρλή Πολυτίμη
Σκουρλή ΠολυτίμηΦυσικοθεραπεύτρια
Βιογραφικό Σκουρλή Πολυτίμη2020-03-09T09:31:23+00:00

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, εκπονώντας πτυχιακή εργασία με θέμα: “Καρδιακή ανεπάρκεια ως συνέπεια της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας”.

Έκανε πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο <<Αττικόν>>. Εργάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας  ως προς την αξιολόγηση και αντιμετώπιση ασθενών με ορθοπαιδικές, αθλητιατρικές και νευρολογικές παθήσεις. Στην συνέχεια εργάστηκε σε πολυδύναμο κέντρο αποκατάστασης παίδων, με αντικείμενο την αξιολόγηση και την κινησιοθεραπευτική αποκατάσταση παιδιών με νευρολογικές και μυοσκελετικές διαταραχές μέσω διαφόρων μεθόδων.

Επίσης εργάστηκε ως συνεργάτης σε κολυμβητήριο σε ατομικευμένες θεραπείες ασθενών με νευρολογικές παθήσεις μέσω ειδικών προγραμμάτων υδροθεραπείας.

Έχει επιμορφωθεί σε μεθόδους αξιολόγησης και αποκατάστασης όπως η P.N.F, Ndt- Bobath, Dry Needling, Myofaszial Trigger Punkt Therapie, Mulligan και Μάλαξη με χρήση βεντούζας

Κολλώση Αικατερίνη
Κολλώση ΑικατερίνηΒοηθός Φυσικοθεραπεύτη
Βιογραφικό Κολλώση Αικατερίνη2019-07-02T06:04:52+00:00

Απόφοιτη ιδιωτικού ΙΕΚ στον τομέα του Βοηθού Φυσικοθεραπευτή και κάτοχος της πιστοποίησης της ειδικότητας από τον Ο.Ε.Ε.Κ.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στους παρακάτω τομείς:

 • Λεμφική παροχέτευση
 • Αθλητική μάλαξη
 • Σουηδική μάλαξη
 • Μάλαξη προσώπου και κεφαλής
 • Μάλαξη ποδοκνημικής και αποκατάστασης διαστρέμματος
 • Μάλαξη με βεντούζες
 • Αρωματοθεραπεία
 • Μάλαξης της αυχενικής και οσφυϊκής μοίρας.

 

Εργάζεται στο φυσικοθεραπευτήριο από το 2010.

Σταμούλης Νικόλαος
Σταμούλης ΝικόλαοςPersonal Trainer Αθλητών και Εγκύων
Βιογραφικό Σταμούλης Νικόλαος2020-03-09T09:32:12+00:00

Γυμναστής Αθλητών και Εγκύων

Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στις χιονοδρομίες.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια χιονοδρομίας, aerobic, αθλητικού marketing, pilates instructor και pilates για εγκύους .

Έχει συνεργαστεί με τα γυμναστήρια Universal, Ippocampus, Body action, Korpus, και Orion.

Είναι ιδιοκτήτης του Αθλητικού Συλλόγου Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας και εργάζεται ως Personal Trainer με αθλητές και εγκύους.

Μουστακαριάς Ιωάννης
Μουστακαριάς ΙωάννηςΦυσικοθεραπευτής- BSc Keele University
Βιογραφικό Μουστακαριάς Ιωάννης2020-03-09T10:16:58+00:00

Φυσικοθεραπευτής- BSc Keele University

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με την πτυχιακή του εργασία «Αποκατάσταση της λειτουργίας του ισχίου έπειτα από ολική αρθροπλαστική»

Έκανε την πρακτική του άσκηση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μetropolitan και ΙΑΣΩ και στο τμήμα υδροθεραπείας του κέντρου αποκατάστασης ‘Φιλοκτήτης’ και ‘Θησέας’.

Στην συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα και παράλληλα εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής σε ακαδημία ποδοσφαίρου στο τμήμα παίδων και εφήβων. Έπειτα εργάστηκε και ως εξωτερικός συνεργάτης σε κέντρο άσκησης και ευεξίας στην Ύδρα από όπου κατάγεται, ενώ στην συνέχεια εγκατέλειψε την Ελλάδα και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στην αλλοδαπή.

‘Εχει πιστοποιηθεί ως Clinical Pilates Instructor, επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Kinesio Taping, αθλητικής μάλαξης καθώς και σεμινάριο πρώτων βοηθειών και καρδιακής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή .
Συνεχίζει ωστόσο να επιμορφώνεται σπουδάζοντας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο “Αθλητική Ιατρική και Επιστήμη της Άσκησης” στο πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας. Παράλληλα αρθρογραφεί ως φυσικοθεραπευτής για τοπική εφημερίδα του τόπου του με ενημερωτικό χαρακτήρα.

Γιατί Εμάς

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες φυσικοθεραπείας σε κάθε ασθενή που μας επισκέπτεται, σε ένα πλαίσιο σεβασμού και συνεργασίας.

Σκοπός μας είναι να γίνετε ανεξάρτητοι και να επιστρέψετε σύντομα στις καθημερινές σας δραστηριότητες με όλη σας την ενέργεια.

 • Οι θεραπείες βασίζονται σε τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της φυσικοθεραπείας
 • Το πρόγραμμα αποκατάστασης κάθε ασθενή είναι εξατομικευμένο, προκύπτει μετά από λήψη ιστορικού και φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και βασίζεται στην αποκλειστικότητα θεραπεύτριας – θεραπευόμενου, με στόχο τους ταχύτερους ρυθμούς επούλωσης και βελτίωσης λειτουργικότητας
 • Οι συνεδρίες περιέχουν σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές με τα χέρια, χρήση μηχανημάτων αποκατάστασης υψηλής τεχνολογίας, ή και συνδυασμό , επιτυγχάνοντας τη μέγιστη βελτίωση και εξέλιξη

Φιλοσοφία

Το Φυσικοθεραπευτήριο Ενηλίκων και Παίδων ασχολείται εδώ και χρόνια με την αντιμετώπιση των ασθενών σαν ένα σύνολο και όχι σαν μια μεμονωμένη ασθένεια.

Στόχος όλων των υψηλού επιστημονικού Φυσικοθεραπευτών μας είναι η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αποκατάσταση των ασθενών.

Στις πρώτες συνεδρίες οι ασθενείς μετά την λήψη ενός ολοκληρωμένου ιστορικού και την επιλογή των φυσικών μέσων που θα χρειαστούν ακολουθούν μια θεραπεία μέσω μηχανημάτων με άρτιο εξοπλισμό.

Σε κάποιες περιπτώσεις χειρισμοί Manual Therapy μπορεί να αποτελέσουν το πρώτο μέρος της φυσικοθεραπευτικής συνεδρίας.

Μόλις παρέλθουν κάποιες συνεδρίες οι ασθενείς ξεκινούν ένα πρόγραμμα κινησιοθεραπείας το οποίο περιλαμβάνει:

 • Διατάσεις της πάσχουσας περιοχής
 • Ασκήσεις ενδυνάμωσης και σταθεροποίησης των μυών
 • Ασκήσεις ιδιοδεκτικότητας
 • Ασκήσεις κινητικού ελέγχου

Κλείστε Ραντεβού

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Μη διστάσετε να μας στείλετε το μήνυμα σας, θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.