Φυσικοθεραπευτής- BSc Keele University

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με την πτυχιακή του εργασία «Αποκατάσταση της λειτουργίας του ισχίου έπειτα από ολική αρθροπλαστική»

Έκανε την πρακτική του άσκηση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μetropolitan και ΙΑΣΩ και στο τμήμα υδροθεραπείας του κέντρου αποκατάστασης ‘Φιλοκτήτης’ και ‘Θησέας’.

Στην συνέχεια εργάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα και παράλληλα εργάστηκε ως Φυσικοθεραπευτής σε ακαδημία ποδοσφαίρου στο τμήμα παίδων και εφήβων. Έπειτα εργάστηκε και ως εξωτερικός συνεργάτης σε κέντρο άσκησης και ευεξίας στην Ύδρα από όπου κατάγεται, ενώ στην συνέχεια εγκατέλειψε την Ελλάδα και εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στην αλλοδαπή.

‘Εχει πιστοποιηθεί ως Clinical Pilates Instructor, επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Kinesio Taping, αθλητικής μάλαξης καθώς και σεμινάριο πρώτων βοηθειών και καρδιακής αναζωογόνησης με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή .
Συνεχίζει ωστόσο να επιμορφώνεται σπουδάζοντας στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με τίτλο “Αθλητική Ιατρική και Επιστήμη της Άσκησης” στο πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας. Παράλληλα αρθρογραφεί ως φυσικοθεραπευτής για τοπική εφημερίδα του τόπου του με ενημερωτικό χαρακτήρα.